Ramadhan Mubarak

September 13, 2008 at 10:45 am 1 comment

Sudah beberapa bulan juga blogspot ini tidak dikemaskini. AJK masing-masing agak sibuk dengan urusan harian.  Dalam sekelip  mata, bulan mulia telah tiba.  Ahlan Wasahlan Ramadhan Kareem.

Mesyuarat AJK kali ke 3 yang sepatutnya diadakan pada penghujung Ogos 2008 tidak dapat berlangsung kerana tidak cukup ahli yang dapat hadir. Namun para ajk yang ada membincangkan isu-isu semasa sekolah. Didapati terdapat beberapa perkara yang dipandang berat oleh PIBG. Perkara-perkara tersebut adalah di luar bidang kuasa PIBG tetapi AJK berpendapat ianya tidak boleh dibiarkan tanpa sebarang tindakan kerana ia melibatkan “well-being” dan masa depan anak-anak SMASKP. Dengan penuh rasa tanggungjawab dan amanah yang dipikul bagi pihak ibu bapa sekelian, pihak AJK telah memutuskan untuk membuat kunjungan hormat ke Pejabat Pengarah JHEAINS bagi mendapatkan maklumbalas akan status isu-isu tersebut, yang mana pada fahaman kami, isu-isu ini telah lama dikemukakan ke jabatan. Sila lihat posting seterusnya yang kami dokumenkan minit perbincangan bersama Pengarah JHEAINS.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

Buletin PIBG 1/2008 Kunjungan Hormat PIBG SMASKP ke Pejabat Pengarah JHEAINS

1 Comment Add your own

  • 1. Baharuddin  |  September 30, 2008 at 9:13 pm

    Assalamualaikum wr.wb. Pertama sekali mohon maaf atas kealpaan pada tarikh dan masa mesyuarat tersebut. Saya berada di sekitar sekolah bersama melayan penjaga pelajar. Dan nak dijadikan cerita memang terlupa hari tersebut ada meeting. (Dah dicatat dlm PDA yg kebetulan pula tengah dioffkan sebab nak dicas). Mohon Maaf bebanyak. Apapun tahniah atas insiatif yang telah dibuat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


September 2008
M T W T F S S
« Jul   Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d bloggers like this: